Subscribe RSS
“Секс” мисия Банкок удари кепенците Mar 31

След фиаското на камен величков Българското посолство в Банкок тихомълком затвори, даже и в сайта на външноБългарско посолство в Тайланд не са променили информацията. Мисията ни е открита през 1975г. но поради финансовата криза която при нас е повече от 20 години е взето решение да бъдат закрити повече от 30 мисиий по света и една от тях е тази в Банкок. Сега ако някой Българин се нуждае от консулски услуги ще трябва да се отправи до най-близките ни мисий а това са Виетнам, Индонезия и Индия.

Последния посланик камен величков беше отзован. Мотивите – серия от дисциплинарни нарушения на шефа на мисията ни в Банкок, която той пое през 2008 г, едно от основанията за която бил и казусът с обвиненията е и за сексуален тормоз. Всъшност е уволнен след ревизиона проверка в посолството и са установени несъответствия с разходите, по точно липсват пари, това за секс тормоза си е отделно, просто моралът му не зацепвал. Даже си е пуснал платена статия и пратил над 20 майла на Българи в Тайланд, че е оневинен (за секс тормоза) и клеветниците ненаказани, а всъшност е уволнен заради дисциплинарни нарушения а неговото поведение само е допринесло за по бързото му отзоваване. На всичко отгоре е получавал заплата една година след като е уволнен. Пълно е с какви ли не платени публикаци пуснати от псевдо журналисти които само гледат кеша и не ги интерисува от къде е информацията. Но нас обикновените хора които са дошли чак в Тайланд да си изкарват прехраната това не ни интерисува защото тези издънки с нищо добро не допринасят а напротив накърняват всичко Българско. Вместо да се свият в миша дупка, започват една компроматна война да се изкарват жертви на невидими сили които се опитвали да им навредят, а всъшност това което сам си направиш никой друг не може да ти го направи. Кой е крив кой е прав, на кого достойнството е накърнено, изобщо кой им слуша глупостите и има ли такива които да вярват на нашите политици.

Българско посолство в Банкок

Българското посолство в Банкок


Затова може да се каже добре, че затвориха това посолство и си прибраха обратно цялата “Българска” простотия, така или иначе нищо не вършешеха. Какво става зад паравана най-добре е отразено във филма “Мисия Лондон”, който показва реалната картинка по нашите мисий. Времето всякаш е замръзнало в тях, и работата там с нищо не се променила от соц-времето, превърнати са в оазиси за почивка на провалили се политици, и управление като едноличен търговец с лично корпоративно мислене. Децата на тези тарикати учат в чужбина с вашите пари. Оказа се, че и над 50% от дипломатите са доносници-руски апаратчици от ДС и все още не могат да ги отзоват заради други доносници които са още на власт. Оказа се, че всички от руската школа не могат да разделят на две магарета слама и за да се задържат на власт са готови на безкруполни прояви. В България в кариерата се издига този който се подмазва,топи колегите и обслужва други интереси, това е истината. Всички знаем кои са корумпирани, кои са големите бандити, кой продава дрога, кой е престъпни… но си мълчим и си го приемаме като даденост, никой нищо не прави, съдебната система работи за бандитите, а правителството против народа, и до кога така другари. Според някой старото Политбюро „счита, че властта му се полага като слънцето и въздуха на всяко живо същество.

20 години след началото на дивия капитализъм се намираме в същото тресавище. Страната беше насочена в глуха линия – национална, социална и икономическа. На сцената изплува политическият боклук – интелектуални примитиви, партиен дребосък, разбойници, дребни мошеници, игноранти, докопали властта и използващи я за лични нужди. Такива, които не могат да измислят барута, но могат да го подпалят . Държавни безхаберници! Доносници и ченгета, извратиха демокрацията до степен да се ръфаме като кучета, и колиме като не видели, прескачат от партия в партия като се мъчат само да се задържат на върха, да станат масони, богаташи а пет пари не дават за милата си родина. Такава морална деградация никога не е имало.

У нас за разлика от други бивши социалистически страни изплува воняща тиня, искаща да узакони политическата структура, за бандитски цели. Мафията си има държава. Сегашното (и предишните), така наречено правителство, е пълно с криминалисти, глупаци и игноранти. Очакват ни нови кризи.

Почти няма българско семейство, което да няма близък, който да живее постоянно в чужбина.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>